Gratis magi

Det låter kanske helt galet att jag får inspiration av att se en träbro i motljus. Vet inte riktigt vad det är som gör det, men det kanske har med fantasi att göra. Nu är det ju inte bara en bro i motljus utan en soluppgång också. Det är heller inte bara en bro utan det är något som tar oss över från ett ställe till ett annat. En möjlighet att komma över något, kanske från en sorg eller en jobbig passage i livet, till något bättre. På just den här bron skulle ett nyförälskat par kunna stå och titta ut över vattnet och drömma sig bort mot en framtid tillsammans och spännande äventyr. Eller som jag, halka på den, samtidigt som jag undrar över hur länge solen kommer att lysa eller hur den överhuvudtaget kom dit. En känsla av magi drabbar mig alltid när jag vandrar på mina morgonpromenader och naturen liksom omfamnar mig och viskar i den bedövande tystnaden att allt kommer bli bra. För allt blir bra, förr eller senare. Förr om man öppnar sitt sinne. Senare om man inte leker med sina tankar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.