Ensamvargen har fått nog

Hänger på fem tomma canvas och har inte en idé i sikte. Ateljén är kall och butter. Romanskrivandet tycks vara ett kärt minne blott. I min youtubekanal ”Strängnäs Möter” har jag ännu inte lyckats starta säsong 3. Vart tog gnistan vägen? Inspirationen? Mitt liv har inte påverkats av pandemin så mycket rent socialt (trodde jag ja…). Har alltid uppskattat min egna tid och ensamheten då utrymmet att skapa har varit obegränsat. Men visst har något förändrats? Men vad? Jo omvärlden! Surprise! Även om det inte alltid känns så, så tillhör jag ju den också och det har jag nu fått upptäcka och erfara. Inspiration är en knepig figur som är svår att sätta fingret på vad det egentligen är. Tror mig dock ha fått lite mer förståelse för vad det kan vara. I mitt fall, ensamvargens, kan en del av inspirationen vara människor som rör sig i gallerior, eller att jag tjuvlyssnar på ett samtal på ett café eller en restaurang. En middag, en fest, en födelsedag. Det kan vara en händelse på en tågperrong mellan ett barn och en mamma. Inspirationen kan komma av utbudet av konserter och teatrar som jag vet alla människor går på. Behöver inte ens delta själv, bara vetskapen om att folk är i rörelse kan inspirera. Nu finns det ju knappt turister och folk som reser. För att vara tydlig med vad jag menar så har jag tjuvåkt på andras aktiviteter, men som vi alla vet så är ju allt lagt i malpåse just nu. Snålskjutsen är över. I vanlig ordning får jag ta tag i saken själv för vem vet när pandemin är över. Livet pågår ju nu och är menat att levas trots pandemier och annat tråkigt. Börjar därför med ett blogginlägg efter flera månaders uppehåll. Se, jag känner mig redan lite mer inspirerad. Nu jävlar får den här sega soppan stå åt sidan, back off, here I come (självsuggestion är icke att förakta, haha)!

Hur inspireras du?

En reaktion till “Ensamvargen har fått nog

 1. Hej älskade fru! Du är snart på bollen och snart är inspirationen där. Och jag är hos dig på fredag och då är vi i alla fall två.
  Puss

  [signature_1762036600]
  Björn Rosengren
  Founder & Executive Chairman Partner
  Skeppsbron 24, SE-111 30 Stockholm, Sweden
  345 Seventh Ave, 18th Floor, New York, NY 10001, USA
  T(office) +46 8 661 50 47
  M +46 70 714 11 11

  http://www.prioritygroup.se
  Confidentiality Notice: This e-mail transmission may contain confidential or legally privileged information that is intended only
  for the individual or entity named in the e-mail address. If you are not the intended recipient, you are hereby notified that any
  disclosure, copying, distribution, or reliance upon the contents of this e-mail is strictly prohibited and may be unlawful. If you
  have received this e-mail in error, please notify the sender immediately by return e-mail and delete all copies of this message.

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.