Jag har åsiktsutmattningssyndrom

Någon frågade varför jag inte har skrivit här på bloggen på länge. Flera kvällar i rad har jag suttit som du ser mig ovan. Vill skriva men har skrivkramp. Eller tankekramp snarare. Har skrivit ner en massa tankar om hälsa och konst och livet, men just när jag ska publicera så tänker jag ”men vem tusan vill läsa det här och vem bryr sig om vad jag tänker och tycker?”. Publiceringskramp är kanske den rätta benämningen snarare än tankekramp. Det kan också vara så att det är ett åsiktsutmattningssyndrom. Coronapandemin har ju lockat fram miljontals åsiktskanoner i form av forskare, journalister, sjukhuspersonal, Covid19-drabbade, präster och kreti och pleti. Till och med jag har ju haft åsikter om Corona här på bloggen. Åsiktshysterin om Corona har tjatat sönder mig och mina funderingar och jag kan i nuläget helt enkelt inte prestera några inlägg utan att drabbas av åsiktsapati. Så fort någon fundering blir starkare än apatin så är jag tillbaka!
Då vet du 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.