COm till RO sNArt

Finns det inte en öl som heter Corona? Undrar om inte innehållet där är mer skadligt än Corona viruset? Det som skrämmer mig mer än själva viruset är hur media piskar upp en slags domedagsstämning samt att människor runt om mig helt seriöst bunkrar mat och ska isolera sig. En åtgärd som känns helt orimlig i dagsläget. Det är baserat på rädsla och inte på dagsfärsk information från myndigheterna. Helt enkelt en obalanserad reaktion. Hur det än är med detta utbrott så har det ju fört med sig något bra. Eftersom många industrier i Kina fått slå av på takten och att flygresorna minskat så är koldioxidutsläppen 25% lägre än under samma period förra året i landet. Tänk att det går att förändra saker snabbt. Bara man vill. Kan man inte införa en global flygfri dag i veckan? Det går inte flyg på söndagar helt enkelt. Punkt slut. Folk skulle anpassa sig och Moder Jord skulle få en välbehövlig paus från all skit vi skyfflar ut över henne. Vore det inte underbart att hitta balansen? Balansen på jorden och balansen inom oss? Ett bra sätt är att börja med sig själv och som ni redan vet förespråkar jag yoga som ett utomordentligt verktyg. Då menar jag inte bara den fysiska delen, utan yoga som filosofi. Vasisthasana (sidoplanka), som jag gör på bilden, är en utmärkt pose för att få balans. Prova vet jag!

PS. Vill ni ha säkerhetskontrollerad information om Corona så titta in på krisinformation.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.