Bli masklös och få fullt ös

När jag gick förbi det här trädet häromdagen tänkte jag ”men herregud där står jag!”. Det är en skulptur av mig helt enkelt. Stabil i grunden men med utflaxande grenar åt alla håll och snart nya på gång. Att alltid ha en idé i pipen gör mig levande och att vara nyfiken och öppen är mitt inre ljus och ledstjärna. För att lyckas genomföra alla de projekt som jag har gjort och de som jag har framför mig har enbart gått och går att genomföra för att jag inte har gjort mig beroende av andra. Därmed inte sagt att jag inte har arbetat ihop med andra, för det har jag, men däremot har jag aldrig satt mig ner och väntat på att någon annan ska genomföra något för att mitt projekt ska kunna gå vidare. Bromsklossar har aldrig varit mina samarbetspartners. Nuet är min samarbetspartner. Visst kan jag köra fast, men oftast kan det som hindrar mig ersättas med något annat. Trixet att snabbt komma vidare är att tänka nytt och att tänka om. Kill your darlings och helt enkelt skaffa sig nya darlingar. Det är det jag tror så populärt kallas för att ”tänka utanför ramarna”. Om det är en begåvning eller om det är något man kan träna upp vet jag inte, men jag skulle tro att det kan tränas och som vi alla vet när det kommer till träning så är den största fienden latmasken. Så om du fastnat i ett projekt som du vill genomföra så kolla först om det är du som har fått mask. Frågor på det?

3 reaktioner till “Bli masklös och få fullt ös

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.