Farväl 2019. Välkommen 2020!

Nu återstår det bara för mig det här året på denna blogg att tacka Er alla för visat intresse och tack för alla fina och intressanta kommentarer! Är så tacksam! Välkommen också Ni nya följare som anslutit i år!
Nästa år ser jag framför mig att dyka ännu djupare i yogans värld och det börjar med ett yogaretreat sista veckan i januari. Har också för avsikt att starta en ny youtube kanal där jag… nja, det tänker jag inte avslöja ännu, men i början på 2020 återupplivar jag min journalistiska längtan och självklart kommer jag annonsera när premiärdatumet är och vad innehållet blir. Så håll ögonen öppna, håll sinnet klart och håll benen igång!

Med önskan om ett Hälsosamt Nytt År till Er alla!!

2 reaktioner till “Farväl 2019. Välkommen 2020!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.