Det kan bli jag som måste fly

Det kan bli Du eller jag som måste fly från Sverige. Jag för att jag kanske skriver något som inte godkänns av regeringen eller för att jag målar något som anses vara för avvikande mot de normer som satts upp. Om jag ens får måla. Det kan vara Du eller jag som fängslas på oklara grunder för att ryktet säger att våra åsikter strider mot den auktoritära ledningens. Det kan vara Du eller jag som måste fly. Men mest troligt blir det våra barn och barnbarn som måste lägga benen på ryggen om det som nu sker politiskt i Sverige eskalerar. Jag skäms över de partier som lierat sig med ett rasistiskt parti. Jag skäms över att svenska folket stöder partier som dessa. Jag inte bara skäms, jag skräms. Hur är det möjligt att så många i Sverige med öppna ögon och armar välkomnar denna omänskliga ideologi? Är de så historielösa så att de inte ser det framtida scenariot? Redan nästa val kan Sverige ledas av ett rasistiskt block. Frågan är bara till vilket land ska man fly?

4 reaktioner till “Det kan bli jag som måste fly

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.