Vackerbombad

Finns det plats för allt det vackra? Naturen vackerbombar mig just nu och jag vet inte hur jag ska få rum med allt. Ibland gör det till och med ont. Fast på ett bra sätt. Bra-ont. Trots att hösten är min absoluta favoritårstid så kommer våren på en tät andra plats med bland annat de många dofterna som gästar näsan. Allt från hundbajs till hägg och allt från sand till nyklippt gräs. Det är på gränsen att jag blir lite hög av alla intryck och dofter. För att toppa allt det goda så yogade jag igår med bästa Pratik och fem andra yogisar på ångbåtsbryggan i kvällssolen. Det gjorde också bra-ont, fast på ett annat sätt än att se knoppar brista. Det blev en mycket bra övning i att fokusera på yogeriet där på bryggan och stänga ute allt annat, för i helgen ska det vara allsvenskan i segling och förberedelserna var i full gång. En tillfällig betongbrygga höll på att monteras i anslutning till ångbåtsbryggan och folk kom och gick och arbetade och stod i. Trots det så lyckades jag faktiskt stänga ute allt larmande som pågick runtomkring och det var bara jag, mattan och den blå himlen och Pratiks instruktioner som tog plats. Det var en bedrift om jag får säga det själv. En annan bedrift är att jag har gått minst 10 000 steg 900 dagar i sträck idag, vilket du med egna ögon kan se på bilden nedan. Tror jag firar det med en liten kvällspromenad i den varma solen.

En reaktion till “Vackerbombad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.