Eftertanke

Just nu trotsar jag alla rekommendationer om hur ofta man bör blogga för att få läsare och följare och klick och hänvisningar och uppmärksamhet och bekräftelse. Just nu har jag inga hälsotankar eller konst(iga)tankar att dela med er. På min morgonpromenad inspirerades jag av dessa två varelser som symboliserar precis hur jag vill ha det. Just nu iallafall.

Trycker du också på paus ibland?

2 reaktioner till “Eftertanke

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.