När vet man när det är dags att skita i allt?

Det finns de som beundrar mig för att jag trots diverse olika och elaka motvindar orkar hitta på nya saker hela tiden. Visst kan det kännas tungt ibland och helt utsiktslöst och förbannat hopplöst, men som jag ser det har jag inga andra alternativ än att fortsätta. Ger man sig in i skapandevärldenleken får man leken tåla. Ett synsätt som hjälper mig att ”vara stark” är att det gäller att inte fästa sig för hårt i det man hittar på utan mer försöka se det som ett frö som skulle kunna slå rot. Alla fröer slår inte rot, men chansen finns att något gör det. Den visdomen är kanske inte så lätt att leva upp till och själv har jag ett flertal gånger velat kasta knivar i mina målningar, stänga ner blogghelvetet, sjappa från alla sociala medier, bränna upp mina manus, skicka fuck you mejl till förlag och andra diverse elittyckare, smälta ner mina skulpturer för att äntligen få en månadslön som städerska. När väl dessa utbrott gått över så står jag för det mesta med en ny plan och en ny idé som jag bara måste genomföra. Det gäller också att ha ett lager av frön. Så att allt inte bara hänger på ett enda litet stackars frö. Just för närvarande har jag slängt ut en massa frön i jorden. Snart får jag se om något slår rot och gör det det så kommer jag nog skriva ett litet blogginlägg om det. Har även anmält mig till att vara med på Konstrundan i Kolbäcksådalen 19-21 april, så vill du se lite av min konst (måleri och skulptur) så finns det möjlighet till det! Se länken nedan.
En annan sak som jag med stor glädje ägnar mig åt numer är mina privata yogalektioner. Kanske i en framtid kommer jag kunna lära ut denna kraftfulla metod till välbefinnande men blir det inte så, så är inte det hela världen. Yogan kommer ändå alltid ha en plats i mitt liv. Tror amaryllisen snart är beredd att skita i allt och släppa sina kronblad. Snart ska den gå in i sin dvala för att om cirka ett år vara tillbaka i all sin prakt. Det är så livet fungerar. Blomma, vila, blomma. Trevlig helg!

http://konstokultur.se/album/?wppa-album=446&wppa-cover=0&wppa-occur=1

2 reaktioner till “När vet man när det är dags att skita i allt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.