Blir hög av låga siffror

De senaste dagarna har jag ägnat mig åt att tillfriskna från den förkylning som elakt nog antastat mig. Det var cirka fyra år sedan sist jag hade en så jag ska verkligen inte klaga. Att stå på huvudet eller händerna har inte gått och det mesta med träning har fått stå på paus. Däremot har jag tagit mina promenader som vanligt, dock i lugnare tempo än jag brukar. Frisk luft är aldrig skadligt och det har varit skönt att ha ”vädrat” ut det unkna inre. Idag mår jag helt okej, kanske inte 100% men det är bara en kort tidsfråga innan jag är där. Om det var fyra år sedan jag hade en förkylning så var det sju år sedan jag släppte mitt album ”Piasawa – Art Collection” på Spotify. Det var längesen jag var inne och kollade hur många som lyssnar på min musik (som är som eljest) och jag blev glatt överraskad när jag såg att det var hela nio själar som hittat just mitt album. Det brukar vara mellan noll till en som lyssnar då jag tidigare tittat så det är lite av ett rekord. Tolv stycken (alltså hela tvåsiffrigt) är rekordet men det var något år sedan det hände. Det kan verka fånigt att glädjas åt dessa låga siffror när andra har sexsiffriga lyssnare/mån men jag blir faktiskt genuint glad när någon visar intresse för det jag skapar. Alla räknas. Under mina förkylningskureringsdagar har jag lyckats få ihop början på mitt romancemanus och skickat det för att få en första reaktion från en fantastiskt kompetent kvinna på ett förlag. Ska bli spännande att höra hennes åsikter och få konstruktiv kritik som hon brukar ge! Ha en bra blodmånedag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.