Ego-boostad i bok


Det är då inte varje dag man blir omskriven i en bok! Peppe Engberg har nyligen gett ut sin bok ”Uppåt Väggarna” där han rockar loss med sina små ”Peppiska” betraktelser och där han kärleksfullt ironiskt beskriver sina möten han haft genom livet (han skriver om sig själv i Du-form). Tyvärr var jag förhindrad att vara med på hans bokrelease men han var med på min när jag gav ut ”Lyckans Bänk” (för tusen år sedan känns det som) och det är utifrån den händelsen han beskriver mötet med mig. Egentligen har jag inget mer klokt att säga om saken mer än att det är roligt att ha gjort något slags intryck som är värt att tryckas i skrift! Fast det är det ju 220 stycken (man får aldrig vara unik!!! 😅) andra personer som också gjort, så är du sugen på att läsa om dessa så sök upp boken och läs!


2 reaktioner till “Ego-boostad i bok

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.