Total split är målet

Utmaning nr 2

Nu kommer äntligen min utlovade utmaning i hälsans tecken. Tyvärr fick mina fantastiskt låååånga ben inte rum på bilden men utmaningen består i att dessa två ben ska löpa utmed mattans kant samtidigt som kroppen ligger framåtlutad på golvet. Just idag kändes denna utmaning lite omöjlig, men jag kommer att vara ensvis (som vanligt) och göra mitt bästa för att uppnå det jag förutsatt mig. Sätter inte upp någon tidsgräns för det hela, men om jag klarar det innan påsk så är jag nöjd. Eftersom jag tidigare uppmanat er, mina lojala läsare, att stretcha så ska jag inte vara sämre själv. Stretching är en färskvara och jag är sannerligen inte den vigaste personen i världen så nu lägger jag in en högre växel. Med detta önskar jag er en mysig och lugn första advent i ljusens och smidighetens tecken!

6 reaktioner till “Total split är målet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.