Galleristsvar!!!

Utmaningen ”Jakten på en gallerist”: Del 2. Igår när jag var på väg till yogan så hörde jag plötsligt att ett mejl boinkade in i mobilen. Eftersom jag ändå skulle stänga av ljudet (inför yogapasset) så kunde jag lika gärna radera det förmodade spam-mejlet när mobilen ändå var i min hand. Det var mörkt ute och jag hade inga linser eller glasögon på mig. Per automatik gjorde jag raderingsprocessen men i sista mikronanosekund hejdade jag mig. Jösses det var inte ett spam. Det var ju från GALLERI ANDERSSON/SANDSTRÖM. Med kisande ögon (behöver läsglasögon styrka 2,5 för att läsa obehindrat) försökte jag läsa vad som stod i mejlet. Med stor ansträngning kunde jag läsa vad Sara som är ägare av galleriet hade skrivit. Hon tackade så mycket för både mejl och de bilder jag skickat på utvalda arbeten. Hon skrev att de var mycket bra men passade inte in i deras program och var därför inte det bästa galleriet att representera mig. Sedan gav hon mig lite tips hur jag skulle gå vidare och önskade mig lycka till. Svarsfrekvensen på mina tidigare försök att få kontakt med diverse samarbetspartners har ju i stort sett varit obefintlig så därför blev jag så upprymd och glad över att få detta svar (är alltså kraftigt undernärd på bekräftelse i denna fråga som ni kanske förstår…). Nu har jag tagit fasta på hennes råd och har skickat en förfrågan till GALLERI MAGNUS KARLSSON. Jakten går vidare. Har inte glömt att jag även ska återkomma med en utmaning i hälsans tecken! Håll ut, den kommer!! Trevlig Fredag!

Jakten på en gallerist:
GALLERI ANDERSSON/SANDSTRÖM

5 reaktioner till “Galleristsvar!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.