Höftböjs-strech ögona böj!!

IMG_5837”Den som idag inte avsätter tid för fysisk aktivitet, får räkna med att i framtiden avsätta tid för sjukdom” Edvard Stanley, engelsk läkare och filosof 1873

Var hos naprapaten idag. I väntrummet stod dessa kloka ord som paketerar ungefär hela vitsen med att hålla igång. Iallafall är det en viktig anledning för mig, för inte vill då jag medicinera och vara förhindrad att göra saker när jag åldras på grund av att jag inte varit rädd om min hydda (nu kan det ju hända sånt ändå men jag har iallafall gjort vad jag kunnat). Nu blev jag tyvärr tvungen att göra ett besök hos naprapaten på grund av att jag HAR rört mig, men det kan man inte räkna som en sjukdom. Snarare otur. När jag tränade och gjorde en ny rörelse kände jag direkt att det inte kändes bra och en som absolut inte gillade den var min högra höftböjare. Den protesterade genom att krampa och göra sig kortare. I drygt en vecka har jag gått med smärtan i ljumsken (tänkte att det går väl snart över) men efter att i natt ha hållits vaken på grund av den molande värken så gick jag till min naprapat (superduktig!!). Det är inte första gången jag har varit hos honom. En av gångerna uppsökte jag honom på grund av att jag fått ryggskott för att jag headbangade lite väl hårt…well well…så efter behandlingen idag som bestod av el-terapi, massage, ultraljud och värmande liniment, så fick jag en strech-övning med mig hem som jag ska göra två gånger om dagen. Det gör jag gärna för jag känner verkligen att det behövs och för att det onda avtar med omedelbar verkan. Så tacksam för alla dessa duktiga människor som har kunskaper om hur man kan rätta till saker som gått fel i kroppen. Den felaktiga rörelsen jag gjorde kommer jag självklart utesluta ur mitt träningsprogram och med den erfarenheten rikare så är det bara att tuta och köra igen!!!

En reaktion till “Höftböjs-strech ögona böj!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.