Inte bara en ”One night stand”

IMG_5776

Medan tvättmaskinen gör sitt arbete så passar jag på att stå lite på huvudet (har jag möjlighet så ser jag till att ha något som stoppar mig om jag skulle tappa balansen och tippa bakåt). Det är överraskande uppiggade att stå på huvudet (brukar stå några minuter, videon visar bara hur du ska göra). Känns liksom som att allt ”faller på plats”. Både tankar, nervbanor samt att eventuella spänningar försvinner. Alla borde stå på huvudet och servera hjärnan lite extra blod. När jag var yngre stod jag ofta både på huvud och händer men av någon outgrundlig anledning upphörde jag med det. Nu har jag återupptagit det och kommer göra det så länge det är fysiskt möjligt resten av livet. Prova du med, du kommer inte ångra dig!

 

2 reaktioner till “Inte bara en ”One night stand”

  1. Att jag inte skulle ångra mig om jag gjorde det där tror jag att du har rätt i. Och inte bara det. Jag tror även att allt annat ångrande också skulle vara över för gott. Liksom för övrigt allt annat.

    Gillad av 1 person

  2. Jag tror också att skälet till att vår herre har gett oss hår på huvudet (åtminstone de flesta av oss) men inte på fotsulorna är att vi ska begripa att det förstnämnda ska vara uppåt. Inte tvärtom.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.