Kapad eller är det SBS?

8ff1b5f3-6947-4bdc-a16f-2abfb30362f1-e1540829965685.jpegIdag fick jag hjärtat i halsgropen. I högra hörnet på min bloggsida stod det mittemellan ”Kontakt” och ”Om Hälsokonst” plötsligt ”Kom enkelt i säng med mig”. Kallsvetten började lacka direkt. Herregud mitt konto har blivit kidnappat eller kapat!!! Nån jävla jävel har tagit sig in i min dator och skrivit in en massa porrskit!!! I panik ringde jag min dotter som brukar hjälpa mig när något tekniskt som jag inte förstår händer på bloggen. Naturligtvis svarade hon inte utan det kom ett sånt där irriterande automatsvar ”Jag hör av mig strax”. Pulsen steg. Jag skickade henne ett panik-sms ”Asså ring då!!!!!”. Under tiden jag väntade på hennes samtal klickade jag på texten med det ekivoka erbjudandet. Fram kom då mitt inlägg som jag skrivit tidigare som handlade om min uppfinning Pull Over (som förenklar byte av påslakan…till er som inte läst inlägget) där rubriken var just ”Kom enkelt i säng med mig”. Hjärtat lugnade ner sig en aning när jag började ana att det kanske var jag själv som låg bakom fadäsen. Fast jag fattade inte varför just den länken kommit till startsidan på bloggen med den rubriken? Jag loggade in och försökte radera den men nej, jag hittade inte var jag skulle gå in för att radera. Pulsen steg igen. Det är säkert något spöke eller ghost (lämpligt så här i Hallowentider) som tagit över datorn så jag inte kan styra min egen blogg. Varför måste det finnas idioter därute som bara förstör? Dottern ringde. Efter några klick och tricks fick vi bort länken och allt var återställt. Hon tycket det var jätteroligt och hon skrattade onödigt mycket när hon citerade mig ”Jag har fått jättemånga besökare på bloggen på senaste tiden”…
Som jag så ofta säger till andra när de har tekniska problem:
Elaka HäxHelena: Det är SBS!
Någon Stackare: Vad är det?
Elaka HäxHelena: Skit Bakom Spakarna!

Lovar att sluta med det!

2 reaktioner till “Kapad eller är det SBS?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.