Frost❤️Sol=Poesi

99438E67-A078-4D40-8F21-B765924C3A88Tänk att några frostbeklädda nypon kan göra mig så fylld av lycka. Där hänger de så röda mitt i kylan bara för att förgylla min tillvaro. Eller vassen i motljuset som gör att jag tror jag befinner mig i en saga där allt är gott. Nu är jag tyvärr ingen proffsig fotograf som riktigt kunnat förmedla allt det fantastiska naturen bjuder på. Ej heller kunde jag fånga det långa gräset vars daggdroppar gnistrade som diamanter i olika färger, men bilden av dem stannar som ett fint minne någonstans inom mig. Naturen ger inre kickar som är gratis. Det gäller bara att ha tid att se det. Tursamt nog har jag insett att lyckan sitter i en daggdroppe som speglar hela spektrat eller att den finns i en solstråle som låter ett vissnande löv dansa en sista gång i strålkastarljuset. Den insikten gör att jag inte i någon stor utsträckning känner behov av att jaga runt hela jordklotet efter kickar eller upplevelser. De finns alldeles utanför dörren. Gå ut får du se!

En reaktion till “Frost❤️Sol=Poesi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.