Livet är en dans

IMG_5542Läser en bok om våra tankar och hur de påverkar våra liv. Att tankens kraft betyder något är kanske inte någon nyhet. Det sägs att våra inre visioner kan leda oss dit vi vill bara vi inte tillåter negativa tankar ta över och störa resan dit. Visdom är alltid bra att ha  i ryggsäcken men det är sannerligen inte alltid säkert att man har så lätt att ta till sig den.  Ibland kan jag till och med bli förbannad över visdomsord för de kan kännas som falska floskler och som mumbo jumbo. Men ibland omfamnar jag dem som den enda sanningen. Så är det. Allt går upp och ner, allt gungar fram och tillbaka. Idag blev det den här målningen i ateljén. Uppskattning, tacksamhet och ödmjukhet. Tre bra grundstenar i livet. Nu tänker jag att det borde finnas bullar i frysen. Tänker jag tillräckligt positivt så kommer jag nog hitta en bullpåse där!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.