Hälsa på morgonen!

IMG_5526Om du inte vet när du ska trycka in din dagliga promenad så kan kan jag varmt rekommendera att du gör det så tidigt som möjligt på morgonen. För det mesta är det som att man befinner sig i en vacker målning som är perfekt komponerad med ljus och färger. Till det kan du addera en fräsch lukt av nyvaknad natur med lite dagg på och ljud från en värld som sträcker på sig och som avger sin första morgongäsp. Att missa en morgonpromenad är för mig likställt med att missa ett enastående erbjudande som är gratis. Hur smart är det att ignorera något som är så storslaget och något som samtidigt (utan större ansträngning) förbättrar din hälsa? Svårt att tro att det finns några rimliga argument att utesluta en tidig morgonpromenad. Du kan ju försöka komma med ett! Det enda godtagbara argumentet är att du föredrar att ta promenaden på kvällen. Keep on walking!

IMG_5525

En reaktion till “Hälsa på morgonen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.