Min nya kära vän!

IMG_5370

Nu har jag yogat mig fram i några månader cirka två gånger i veckan under ledning av Pratik (han kommer från Indien och har yogat i hela sitt liv). Som jag skrivit tidigare på bloggen har jag varit väldigt skeptiskt inställd till yoga. Den skepticismen är som bortblåst. Nu längtar jag till varje pass och jag yogar till och med hemma. Glädjande nog har några av övningarna utvecklats till riktiga favoriter. Som denna på filmen ovan. Nu ska inte jag försöka ta på mig en roll som om jag är något proffs på yoga för det är jag absolut inte. Men varför jag har fastnat för yogan den här gången är för att Pratik lär ut Yogans filosofi och den gillar jag nästan mer än själva övningarna. Han får mig att förstå varför jag gör de olika övningarna och han har fått min andning att bli som en lugnande knapp som jag kan använda om jag blir stressad. Yogan kommer nog bli en del av mitt liv och som en kär vän som jag kommer hålla i handen livet ut. Var inte rädd för att prova du med!

En reaktion till “Min nya kära vän!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.