Skärmtiden har kanske fått ett ansikte

IMG_5344Okej jag vet att jag sa (i mitt senaste inlägg) att jag skulle hotta upp min blogg eller åtminstone föra in något som förnyade den. Jag vet också att jag trodde jag (ursäkta alla miljoner ”jag” i meningarna) visste hur, men hittills snurrar min hjärna fortfarande runt i funderingar. I traditionell anda tjatar jag på som vanligt i detta inlägg utan några nya grepp eller nydanande idéer. Så med risk för att du hamnar i depression när du fått detta besked så ber jag dig ändå ha överseende med att jag måste få tid att fundera lite till på hur mitt nya upplägg ska se ut. Så fort jag vet blir du den första att veta! Nog om det, nu till tjatet som idag fokuserar på konst. Idag visste jag inte riktigt vad jag ville göra mer än att jag ville spendera tid i ateljén. Eftersom det inte fanns någon ny idé som pockade på att få komma ut gav jag mig på att förbättra en gammal målning. Nu så här efteråt vet jag inte om den blev så mycket bättre. Det kan finnas en risk för att den rent av blev sämre än innan jag våldförde mig på den, men det är sånt där man inte kan veta helt säkert innan man gjort det. Man måste våga testa. Våga förändra. Våga lämna gamla stigar. ”Vågeriet” kan resultera i att det kanske blir sämre än bättre men blir det sämre har man iallafall fått visshet och på något sätt är man en erfarenhet rikare. För det mesta blir summan av en förändring bättre även om det kan vara svårt att se på en gång. Med dessa unika visdomsord avslutar jag med att fråga dig om målningen borde heta ”SMS” eller ”Social religion” eller om du har någon annan piffig idé? Så här såg den ut innan jag gick loss på den. Kanske var den bättre då…?

IMG_4939

2 reaktioner till “Skärmtiden har kanske fått ett ansikte

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.