Ring ut det gamla. Ring in det nya!

IMG_5334Idag lyckades jag hitta rätt i motionsspåret (Läs blogginlägget ”Kroppens passagerare” så fattar du vad jag menar). De 7,6 kilometrarna avverkades i strålande sol och en temperatur på +2 grader. I spåret funderade jag på det här med mitt bloggande. Hur länge kan jag skriva om promenader, kost och konst och andra suspekta saker utan att det blir tjatigt? Om det blir tjatigt är det ju knappast inspirerande och hur intressant är det egentligen att läsa om vilken temperatur det var när jag gick i motionsspåret? Och vem känner sig inspirerad av att läsa att jag gått 7,6 kilometer? Att dessutom endast skriva för runt 20 unika besökare/dag samt mina 18 följare (som jag högaktar och är oerhört tacksam över!!!!!!) känns roligt men det är lite som att arrangera en gigantisk middag (med allt vad det innebär med inbjudningar, planering, dukning osv osv) för tusentals personer men bara tre dyker upp. Ungefär så funderade jag idag när jag gick där och frös om fingrarna och nästippen. När jag lite senare efter promenaden och efter det att jag tryckt i mig den sedvanliga kanelbullen på kanelbullens dag tänkte jag vidare. Kanske måste jag hitta på nånting nytt i bloggen? Dels för att jag själv ska bli inspirerad och dels för att kanske få lite skjuts på läsarantalet! Jo men det var ingen dum idé…och jag tror till och med att jag redan vet vad det nya ska vara!!!

En reaktion till “Ring ut det gamla. Ring in det nya!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.