Lady Di…e

IMG_3407.jpgDet kanske inte är helt naturligt att springa runt med en fisk i munnen som man fångat i flykten men jag kan tyvärr inte tygla mina små skulpturer som själva bestämmer hur jag ska forma dem. Den här tjejen var väldigt tydlig med att hon ville ha stora stövlar på fötterna och håret skulle vara i en lång fläta. De tuffa shortsen skulle vara lågt skurna och ha ett brett bälte. Hon presenterade sig som Lady Die (skulle absolut inte stavas som Folkets Prinsessa i England, Lady Di, det var hon oerhört tydlig med!!) och berättade att hon för det mesta lever ensam i sin grotta och trivs med det. Varför hon blev som hon blev har jag ingen aning om och varför hon ville heta som hon heter har jag heller ingen idé om men som sagt så har jag ingenting med det att göra. Mina skulpturer föds av sig själva. Utan min inblandning. Som typ en AI fast naturlig och mänsklig. På något konstigt sätt. Tolkningar och analyser lämnar jag över till andra. Kanske du har någon?

En reaktion till “Lady Di…e

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.