Regn on sol off…

594DDD92-30ED-455F-8157-EAD612B07DB4.jpegNu törs jag nästan knappast ta ett glas vatten. Iallafall tänker jag extra mycket på att inte låta kranen bara stå och rinna medan jag tar ner glaset från skåpet bara för att vattnet ska bli kallt. Hela världen verkar brinna och jag med den. Jag börjar elda redan på morgonpromenaden. Det är så obehagligt att se alla björkar som är gula och gräsmattor som är sönderbrända och när jag går förbi villatomter vars ägare vattnar gräsmattorna har jag lust att bara gå in och nita (det skulle jag självklart aldrig göra men jag tänker så…)de som satt igång bevattningen. Hur tänker de? Inte vet jag men min inre temperatur slår i höjden. Sedan har jag aldrig tittat på väderprognoser så mycket som nu. SMHI, Yr och väderappen i mobilen. Flera gånger om dagen. När kommer regnet? Åskan? När blir det normalt igen? Hallå? Inte trodde jag att ett grått animerat moln med droppar under sig skulle vara så efterlängtat (gärna dekorerad med en fin liten blixt också). Det här kan väl inte hålla på i all evighet? I september så måste väl temperaturen ha sjunkit iallafall…eller? Tänk om det inte gjort det, då måste ju det vara något fel på riktigt? Dessutom svettas jag vilket är superkonstigt för jag svettas inte ens när jag tränar hårt (ok nån svettdroppe har väl fallit men nu känner jag mig varm och äcklig hela tiden) Jorden håller på att gå under! Det hjälpte inte att jag ätit ekologiskt, att jag inte flyger ofta, att jag inte slöduschat, har kallt i huset (alltså på vintern, har inte ac eller så) och att jag har sopsorterat…vi kommer gå under…hela rasket kommer brinna upp!!! Ahhhhh! Ok, nu får jag ge mig…andas med magen, hitta lugnet. Världen kommer inte gå under…jovisst det kommer den, men inte just nu. Jag hinner nog iallafall ta ett yogapass. Har just lärt mig stå på huvudet. Då är verkligen allt upp och ner på riktigt men det sköna med det är att jag  kan kontrollera när jag vill att allt ska bli som vanligt igen bara genom att sluta stå på huvudet. Det borde finnas en regnknapp. Allt vore så mycket enklare då.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.