Syns du inte, finns du inte…så gärna!

img_4635.jpgNi kan vara lugna. Moderskeppet har inte hämtat mig. Jag tar bara en paus. Inte från promenaderna eller så utan bara från allt annat. Nja kanske inte precis från allt annat, jag skriver ju på min blogg som ni kan se men jag tar en paus från att ständigt ligga i framkant med idéer och galna påhitt eller jaga nya projekt. Som egen företagare måste man ständigt bära sig själv och planera framtida händelser, ofta utan att ha någon sparringpartner eller medarbetare. Så har iallafall jag det eftersom jag tycker det vore helt omöjligt att sitta och måla med tjugo stycken andra i ett kontorslandskap eller för den delen skriva. Nu har jag ju valt att ha det så men det kan vara rätt påfrestande emellanåt (nej, det är inga spelande fioler i bakgrunden) och när det till råga på allt verkar som att Sverige håller på att brinna upp så tog jag beslutet att skita i allt och helt enkelt bara släppa alla ambitioner och framtidsvisioner. Semester helt enkelt. I huvudet. Snacka om skönt. Att ha placerat hjärnan i hängmattan och ge blanka tusan i vad jag ska fylla morgondagen med…eller övermorgon…eller överövermorgon…jag ska ha mental semester tills första stora regnvädret kommer (bara det inte tar allt för många veckor med tanke på växter, djur och bönder och hemska bränder). Sen ska jag ta tag i allt igen!

En reaktion till “Syns du inte, finns du inte…så gärna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.