Pippi x 2

IMG_4604Om man tycker att man saknar något så har man valet att skita i det eller att göra någonting åt det. Trots att det säkerligen finns 2548 olika träningsformer så vill jag meddela er att det snart finns 2549. Min bästa träningskompis Mianna (den snygga till höger på bild och min PT) och jag håller på att sätta ihop fantastiska övningar som ingen kommer att kunna motstå. Först och främst tänker vi på att det ska vara roligt och sen tänker vi på att det ska vara roligt. Att balans, styrka och smidighet kommer på köpet är bonus. Mer säger jag inte om just denna sak förrän vi är klara med allt. Som ni kan se på bilden har vi väldigt skoj under vår produktutveckling och kreativiteten flödar. Att träna ser olika ut för alla. För mig har det genom åren sett olika ut och det har alltid förändrats. När jag var yngre höll jag på med balett, handboll, softboll, workout, spinning och jag cyklade säkert 2 mil varje dag för att ta mig till skolan och till mina olika aktiviteter. Sedan ca femton år tillbaka har jag i stort sett enbart ägnat mig åt hemmaträning och promenader (och nu har jag lagt till lite yoga också). Med min egen kroppsvikt och några vikter och lite andra verktyg tränar jag styrka och smidighet och nästan varje dag tränar jag minst tjugo minuter. Hemmaträning passar mig just nu för som ni vet så vill jag inte krångla till det, jag vill ha det smidigt och lätt. Men vem vet…känner jag mig rätt kanske jag provar något nytt framöver eller också så är det så att just den här träningsformen har kommit för att stanna hos mig. Det viktigaste tycker jag är att det känns kul när jag står framför spegeln och häver mina vikter upp och ner för att träna armarna eller när jag gör svidande magträning. Om du inte tränar idag men vill börja, så börja lite smått. Ta några lätta vikter och träna lite biceps. Bara du gör nånting är bättre än inget!

3 reaktioner till “Pippi x 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.