14 128 steg

IMG_4450”If you are in a bad mood go for a walk.
If you are still in a bad mood go for another walk”. Hippokrates

Tänk vad rätt läkekonstens fader hade och tänk att han visste det redan 460 f.kr! Det går inte nog understryka hur välgörande promenader är! Tyvärr finns det nog ingen forskning eller studie som visar att man specifikt kan promenera bort flygrädsla men jag har iallafall packat ”medicinen” = promenadskorna till resan som jag har framför mig. Nu har jag självklart inte packat dom enbart i medicinskt syfte för att försöka bli av med min flygrädsla utan för att på ett bekvämt sätt kunna trampa på i vackra Dorset när jag är i England några dagar. Engelska landsbygden fascinerar mig och den sätter igång en massa fantasier och romantiska drömmar…kanske är jag möjligen en aning påverkad av alla engelska filmer som jag sett genom åren men oavsett varför den fascinerar mig så ser jag fram emot att…åka hem…eller inte åka alls…man kanske skulle ställa in allt…alltså jävla flygrädsla! Skärpning! Flyg dit. Upplev fantastiska miljöer. Flyg hem. Thats´s it. Krångla inte till det!

Hjälp

2 reaktioner till “14 128 steg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.